Att sälja

Dags att skapa hemlängtan

Vi värderar hemlängtan och låter det styra våra affärer. Hos oss råder inte köparens eller säljarens marknad. För oss finns inte bättre eller sämre bostäder. Vi gillar lägenheter lika mycket som grosshandlarvillor och balkonger lika mycket som trädgårdar.

Hur vi arbetar

Det finns inga standardmänniskor eller standardhus vad vi vet.

Som fastighetsmäklare är vi projektledare för varje affär, och det är med fingertoppskänsla vi skräddarsyr ett upplägg som passar just er och ert hem. Det handlar också om erfarenhet, kunskap och lokalkännedom när man värderar en bostad.

Vi erbjuder inga standardlösningar. Av den enkla anledningen att vi inte tycker att det finns vare sig standardhus eller standardmänniskor. Varje hem och varje människa är unik och för oss är det en självklarhet att också varje försäljning är unik och anpassas efter dig och din bostad. Vi lämnar inget åt slumpen. Det är de små detaljerna; de extra frågorna från mäklaren; det extra samtalet; engagemanget från fotografen samt stylistens knep för att plocka fram det bästa med just ert hem. Visningen som får ta en timme istället för en kvart, samtalet till föreningens ordförande och framtagningen av det vackra magasinet där er bostad presenteras exklusivt. Hur bostaden sedan marknadsförs på bästa sätt för maximal exponering bestämmer vi tillsammans. 

Vi förmedlar hem framför allt i Stenungsund samt på Tjörn och Orust men även i Kungälv och Ljungskile. Boka en kostnadsfri värdering idag.

Processen

1.

Vårt kreativa team bestående av mäklare, stylist, inredare, fotograf, filmare och skribent lyfter tillsammans med dig fram det bästa med ditt hem. Vi marknadsför din bostad koncentrerat och där vi når flest spekulanter.

Din bostad exponeras professionellt på webb, sociala medier samt i ett exklusivt prospekt. Din bostad presenteras också på vårt kontor och i vår butik.

2.

Vi vill att man som köpare skall få med sig ett prospekt hem att bläddra i och på så sätt förhoppningsvis förälska sig i hemmet.

Vi vill trycka lite extra på våra visningar, det är här vi kan briljera. Här handlar det om att vara påläst, skapa stämning samt se och bekräfta alla spekulanter. En välinformerad och trygg spekulant blir den bästa köparen.

3.

Vi tar god tid på oss och ser till att alltid erbjuda minst två visningstider. För oss är den personliga kontakten a och o och efter en visning kontaktar vi personligen alla intressenter för att stämma av intresse.

Budgivning bedrivs digitalt men även med personlig kontakt. Här brukar det dyka upp både frågor och funderingar samt ibland en del oro, och genom att alltid finnas till hands ser vi till att trygga spekulanterna.

4.

När det kommer till kontrakt och tillträde så bistår vi med alla handlingar och alla juridiska dokument. Skulle det dyka upp frågor på vägen som vi inte kan så arbetar vi tätt tillsammans med en jurist.

För oss är det viktigt att vara ert stöd genom hela processen, och att ni som kund skall känna ett genuint engagemang. Vi kan också erbjuda er en trygg och personlig bankkontakt genom vår samarbetspartner Handelsbanken som hjälper till med lånelöfte och ger er en helhetsbild av ekonomin.

5.

Målet är att ni skall vara så nöjda och att vi överträffat era förväntningar så att ni varmt rekommendera oss på Strandvägens mäkleri till vänner och bekanta — det är då vi har gjort ett bra jobb.

Boka en kostnadsfri värdering

Vi hjälper dig att värdera din bostad inför en evetuell försäljning.