Om oss

Vår historia
& vision

På Strandvägens mäkleri vill vi utmana den traditionella mäklarbranschen. Vi kände att det behövdes en personlig, engagerad, nytänkande mäklarfirma som alltid sätter Dig och Ditt hem i fokus.

Ett mäkleri med det lilla extra

Vi tror på kvalitet framför kvantitet, och är övertygade om att det leder till ett långsiktigt arbete.

Vi ville komma bort från stressen och hetsen på bostadsmarknaden och istället sänka tempot och värna om det personliga och det lilla. Vi vill ge varje försäljning tid och vara er trygga hand både före och efter försäljningen av ert hem. 

Vi tror på kvalitet framför kvantitet och är övertygade om att det leder till ett långsiktigt arbete. Efter många år som mäklare och franchisetagare på ortens största byråer växte sig längtan om det egna mäkleriet fram. Vi var trötta på att prata objekt, volym och jobba efter löpande band-principen. 

Vi älskar människor och bostäder och har ett brinnande intresse för arkitektur, byggnadsteknik och inredning. För oss är det viktigt att presentera ert hem på bästa sätt. Det gör vi genom att vi tar oss tid att tillsammans arbeta igenom varje process ordentligt. Vi är nyfikna, och vill lära känna er och ert hem ordentligt för att kunna presentera det på bästa sätt — som en berättelse om hur det är att leva och bo i just ert hem. För vi på Strandvägen arbetar inte efter några standardmallar. Det finns inga standardmänniskor eller standardhus vad vi vet. Som erfaren och kompetent mäklare med fingertoppskänsla skräddarsyr vi varje försäljning. 

Vi som arbetar på Strandvägen är uppfödda och bor i kommunen och har en stor lokalkännedom och ett massivt kontaktnät. Vi värnar om lokala samarbeten och kan med trygg hand rekommendera er våra samarbetspartners som vi arbetar tätt med. För oss är det viktigt att värna om vår miljö och vi gör därför inte en massa onödig direktreklam utan har valt att fokusera på digital marknadsföring. Tillsammans med de bästa fotograferna, inredarna, hantverkarna, filmarna, banktjänstemännen och juristerna så bildar vi ett kreativt gäng som alltid sätter Dig och Ditt hem i fokus. 

Medarbetare

Sandra Nordenstam
När vi skulle sälja vårt första hus träffade jag en kvinnlig mäklare som inspirerade mig mycket. Det var då jag bestämde mig att det var mäklare jag skulle bli!

Grundare & mäklare,
Sandra Nordenstam

Det är jag som är Sandra, grundare av Strandvägens mäkleri & butik. Så länge jag kan minnas har jag burit på en dröm om att får driva ett eget mäkleri med kombinerad butik. Ett personligt mäkleri med tid för det lilla extra och ett upplägg där jag får utlopp för min kreativitet och mitt driv. Det har handlat om en stark vision och mod att äntligen få sjösätta Strandvägens tillsammans med mina fantastiska kollegor. Tillsammans ser vi nu hur Strandvägens blir en plats för möten och inspiration.

När vi skulle sälja vårt första hus träffade jag en kvinnlig mäklare som inspirerade mig mycket. Det var då jag bestämde mig att det var mäklare jag skulle bli!

Som liten drömde jag om att bli designer och inredningsarkitekt. Därför studerade jag på Textilhögskolan i Borås och jobbade i många år med textil, inköp och försäljning. När vi skulle sälja vårt första hus träffade jag en kvinnlig mäklare som inspirerade mig mycket. Det var då jag bestämde mig att det var mäklare jag skulle bli! Det är en perfekt blandning av det jag tycker mest om; människor, relationer, bostäder, inredning och försäljning. Jag drivs av affärer och goda kundrelationer. Min styrka som mäklare är mitt stora driv, mitt kontaktnät och min förmåga att skräddarsy affärer.

Privat har jag byggt hus i tre olika stilar, och köpt och sålt fastigheter samt är väl insatt i allt från bygglov till reavinstbeskattning.

Ledig tid spenderas helst på havet tillsammans med familj och vänner. Att resa är en annan stor passion och favoritresemålet är Sri Lanka där den härliga livsstilen med surf, vågor, yoga, leende människor och het curry passar mig perfekt.

Jag lever min dröm nu. Välkomna att kontakta mig så skall jag hjälpa er att finna hemlängtan.

Amanda Settefelt
Mitt motto är; var alltid dig själv och ha roligt längs vägen, då kommer du långt!

Mäklare,
Amanda Settefelt

Ända sedan jag startade min karriär som fastighetsmäklare så har jag haft ett tydligt mål; att utföra trygga bostadsaffärer och skapa nära och nöjda kundrelationer som sedan i sin tur vill rekommendera mig vidare som det självklara valet. För enligt mig så blir det inte mycket bättre än så. För att lyckas med detta finns jag alltid dig nära till hands, har ett enormt driv och genuint engagemang samt sinne för detaljer. Det är jag som är Amanda Settefelt.

Mitt motto är; var alltid dig själv och ha roligt längs vägen, då kommer du långt!

Jag ser till varje enskild persons behov och skapar därefter ett upplägg som passar för just er, och jag ger mig aldrig förrän vi tillsammans nått vårt mål. Mitt motto är; var alltid dig själv och ha roligt längs vägen, då kommer du långt! Av mig kan du alltid räkna med ett bubblande skratt.

Jag började tidigt jobba som säljare och älskar kontakten med människor, och att få kombinera det med mitt stora intresse för hus och inredning är perfekt. Jag vill hjälpa er att hitta hem.

När jag inte är iväg och träffar er kunder så tränar jag gärna, går en långpromenad eller spenderar tid med familj och vänner. Jag och min sambo bor i ett hus på landet nära havet. Här känner jag lugnet och hämtar energi inför arbetsdagar med fart och fläkt.

Efter många år i branschen har jag god erfarenhet av olika typer av försäljningar, där inkluderas bland annat en privatägd flygplats och kommersiella fastigheter, men även villor och bostadsrätter. Jag är dessutom utbildad nationalekonom.

Nu är jag mer än redo att ta med mig erfarenheten från min tid som mäklare i Göteborgs och komma tillbaka hem där allt en gång började! Jag hoppas att det är just jag som får möjligheten att hjälpa dig med din framtida husdröm. Varmt välkomna att kontakta mig!

Malin Algede
Det jag brinner mest för är att lyfta fram och förstärka det där fina som finns i varje hem.

Inredare,
Malin Algede

Det har alltid varit viktigt för mig att skapa en trygg plats i mitt hem, en sorts fristad där jag kan hämta inspiration och få utlopp för min kreativitet. Med små ting, såsom belysning, textilier och växter, kan man göra stora förändringar.

Det jag brinner mest för är att lyfta fram och förstärka det där fina som finns i varje hem.

Jag älskar inredning med historia och rotar gärna runt i secondhandbutiker, många av mina allra käraste vintage-fynd kommer från farmors vind där jag som liten kunde sitta i timmar.

Tidigt började jag arbeta inom serviceyrket och lärde mig att möten mellan människor är något av det mest givande som finns.

På Strandvägens har jag förmånen att möta alla härliga kunder på plats i vår inspirerande butik, men jag gör även privatkonsultationer där jag kan hjälpa dig med inredningen hemma i ditt hem. 

Jag bor i en villa i Stenungsund tillsammans med min man och våra två små döttrar. Jag trivs bäst på och i havet; åka båt, paddla sup, wakeboard, eller vinterbada — havet är platsen där jag samlar tankar och varvar ned.

Jag är utbildad inredare och har dom senaste sju åren arbetat med styling inför försäljning av bostäder. Inom mitt yrke har jag fått besöka hundratals charmiga och unika hem, det jag brinner mest för är att lyfta fram och förstärka det där fina som finns i varje hem.

På strandvägens vill jag ge dig en välkomnande och varm upplevelse och att en slags hemma-känsla ska infinna sig när du kliver in hos oss.

Daniella Lindberg
Älskar utmaningen med att först läsa av kunden samt dennes behov, sen anta utmaningen att hitta rätt inredning eller helt enkelt att lyfta fram säljarens egna hem till det bästa tänkbara.

Inredare & stylist,
Daniella Lindberg

Daniella heter jag, en fyrtio plussare med en 25-årig bakgrund inom kläd- & detaljhandeln. De sista 10 åren drev jag en egen butik men valde att följa den väg som jag till slut brann mest för - färg & form.

Älskar utmaningen med att först läsa av kunden samt dennes behov, sen anta utmaningen att hitta rätt inredning eller helt enkelt att lyfta fram säljarens egna hem till det bästa tänkbara.

Jag valde att utbilda mig till inredare & homestaging-konsult 2016 och har sedan dess jobbat med allt från styling vid försäljning av bostäder till inredningsuppdrag för både privat- och företagskunder, samt för olika varumärken.

Det som gör att jag älskar mitt yrke är glädjen till att få vara kreativ VARJE dag, samt mötet med alla olika människor som alla har olika behov, tycke och smak. Älskar utmaningen med att först läsa av kunden samt dennes behov, sen anta utmaningen att hitta rätt inredning eller helt enkelt att lyfta fram säljarens egna hem till det bästa tänkbara.

Framförallt vill jag bemöta alla kunder på ett sätt så kunden känner sig bekväm och lämnar vårt möte med en massa inspiration och energi, oavsett om jag gör en styling-konsultation eller ska inreda ett hem vid till exempel en försäljning.

Mamma till numera tre vuxna barn och två barnbarn, gift med en heltids-musiker. Äger min drömlägenhet i Uddevalla och har ett sommarhus med ett litet tillhörande gårdshus i Lysekil, där jag på fritiden alltid huserar med något nytt renoveringsuppdrag. Hela min familj jobbar kreativt på ett eller annat sätt och vi älskar att sjunga. Jag gillar att hitta på egna låttexter till alla ”kända” hits på radion som jag sjunger med i, till familjens stora förtret.

Att jag fått äran att få jobba med teamet på Strandvägens gör mig extra glad, då jag ser att vi ännu mer kan jobba på det sättet jag gillar bäst. Med hjärtat i allt från första mötet i en styling-konsultation till ett styling-uppdrag där vi erbjuder lite extra för säljarna. Att helt enkelt kunna erbjuda en helhet från styling till bästa fotografen med en kvalité som inte alltid är självklar för alla, men som nu kommer vara möjligt!