Om oss

Vår historia
& vision

På Strandvägens mäkleri vill vi utmana den traditionella mäklarbranschen. Vi kände att det behövdes en personlig, engagerad, nytänkande mäklarfirma som alltid sätter Dig och Ditt hem i fokus.

Ett mäkleri med det lilla extra

Vi tror på kvalitet framför kvantitet, och är övertygade om att det leder till ett långsiktigt arbete.

Vi ville komma bort från stressen och hetsen på bostadsmarknaden och istället sänka tempot och värna om det personliga och det lilla. Vi vill ge varje försäljning tid och vara er trygga hand både före och efter försäljningen av ert hem. 

Vi tror på kvalitet framför kvantitet och är övertygade om att det leder till ett långsiktigt arbete. Efter många år som mäklare och franchisetagare på ortens största byråer växte sig längtan om det egna mäkleriet fram. Vi var trötta på att prata objekt, volym och jobba efter löpande band-principen. 

Vi älskar människor och bostäder och har ett brinnande intresse för arkitektur, byggnadsteknik och inredning. För oss är det viktigt att presentera ert hem på bästa sätt. Det gör vi genom att vi tar oss tid att tillsammans arbeta igenom varje process ordentligt. Vi är nyfikna, och vill lära känna er och ert hem ordentligt för att kunna presentera det på bästa sätt — som en berättelse om hur det är att leva och bo i just ert hem. För vi på Strandvägen arbetar inte efter några standardmallar. Det finns inga standardmänniskor eller standardhus vad vi vet. Som erfaren och kompetent mäklare med fingertoppskänsla skräddarsyr vi varje försäljning. 

Vi som arbetar på Strandvägen är uppfödda och bor i kommunen och har en stor lokalkännedom och ett massivt kontaktnät. Vi värnar om lokala samarbeten och kan med trygg hand rekommendera er våra samarbetspartners som vi arbetar tätt med. För oss är det viktigt att värna om vår miljö och vi gör därför inte en massa onödig direktreklam utan har valt att fokusera på digital marknadsföring. Tillsammans med de bästa fotograferna, inredarna, hantverkarna, filmarna, banktjänstemännen och juristerna så bildar vi ett kreativt gäng som alltid sätter Dig och Ditt hem i fokus. 

Medarbetare

Sandra Nordenstam
När vi skulle sälja vårt första hus träffade jag en kvinnlig mäklare som inspirerade mig mycket. Det var då jag bestämde mig att det var mäklare jag skulle bli!

Grundare & mäklare,
Sandra Nordenstam

Det är jag som är Sandra, grundare av Strandvägens mäkleri & butik. Så länge jag kan minnas har jag burit på en dröm om att får driva ett eget mäkleri med kombinerad butik. Ett personligt mäkleri med tid för det lilla extra och ett upplägg där jag får utlopp för min kreativitet och mitt driv. Det har handlat om en stark vision och mod att äntligen få sjösätta Strandvägens tillsammans med mina fantastiska kollegor. Tillsammans ser vi nu hur Strandvägens blir en plats för möten och inspiration.

När vi skulle sälja vårt första hus träffade jag en kvinnlig mäklare som inspirerade mig mycket. Det var då jag bestämde mig att det var mäklare jag skulle bli!

Som liten drömde jag om att bli designer och inredningsarkitekt. Därför studerade jag på Textilhögskolan i Borås och jobbade i många år med textil, inköp och försäljning. När vi skulle sälja vårt första hus träffade jag en kvinnlig mäklare som inspirerade mig mycket. Det var då jag bestämde mig att det var mäklare jag skulle bli! Det är en perfekt blandning av det jag tycker mest om; människor, relationer, bostäder, inredning och försäljning. Jag drivs av affärer och goda kundrelationer. Min styrka som mäklare är mitt stora driv, mitt kontaktnät och min förmåga att skräddarsy affärer.

Privat har jag byggt hus i tre olika stilar, och köpt och sålt fastigheter samt är väl insatt i allt från bygglov till reavinstbeskattning.

Ledig tid spenderas helst på havet tillsammans med familj och vänner. Att resa är en annan stor passion och favoritresemålet är Sri Lanka där den härliga livsstilen med surf, vågor, yoga, leende människor och het curry passar mig perfekt.

Jag lever min dröm nu. Välkomna att kontakta mig så skall jag hjälpa er att finna hemlängtan.

Helena Wingolf
Jag tycker lika mycket om stimmiga restaurangbesök som långa tysta promenader vid havet. Stillhet, fart och fläkt, mysbyxor och högklackat … Måste man välja?

Mäklare,
Helena Wingolf

Det allra bästa med att arbeta som mäklare är man får vara en del av människors drömmar. Antingen då pirriga köpare får nycklarna till sitt drömhem eller när de nöjda säljarna pustar ut och rör sig vidare mot nya äventyr. Jag är så glad att få vara en del av Strandvägens team med allt vad det innebär.

Här ”mäklas” det nämligen på ett annorlunda sätt och med en fingertoppskänsla för både kunder och hem som jag älskar. Varje försäljning får ta lite längre tid och vi skräddarsyr upplägget så att vi kan nå ett så bra slutresultat som möjligt. Varje säljare och varje hem är unikt och upplägget varierar såklart efter behov. Det är väldigt kreativt och inspirerande att hitta varje hems potential och tillsammans med våra proffsiga inredare och fotografer framhäva dessa i både text och bild.

Jag tycker lika mycket om stimmiga restaurangbesök som långa tysta promenader vid havet. Stillhet, fart och fläkt, mysbyxor och högklackat … Måste man välja?

Många beskriver mig som ett glädjespridande energiknippe med en stor känsla för detaljer. Samtidigt är jag otroligt målmedveten och har högt ställda krav på det jag gör. En bostadsaffär är en otrolig viktig affär och det är mycket känslor inblandade. För mig är det viktigt att både köpare och säljare känner sig trygga hela vägen. Då blir det oftast bäst resultat också!

Glittrande fester och seriemarathon i soffan, storstadspuls och skogsgläntor. Precis som i arbetet njuter jag av kontrasterna i livet även då jag är ledig. Jag tycker lika mycket om stimmiga restaurangbesök som långa promenader vid havet. Stillhet, fart och fläkt, mysbyxor och högklackat… Måste man välja? Från början är jag uppvuxen i västra Göteborg och tillbringade mina somrar ute på Björholmen på Tjörn där båtliv, bad och krabbfiske fyllde dagarna. Nu spenderar jag i stället somrarna i Kårevik och till vardags bor jag i en villa i Stenungsund med min man, våra barn och vår spralliga labrador. Att vara med dem är det bästa jag vet!

Style by JE
Alla har olika förutsättningar och vi skräddarsyr därför stylinguppdrag efter dina önskemål, oavsett om du vill att hjälp med varje liten detalj eller endast komplement trots en snäv budget.

Inredare,
Jenny & Emelie

Vi arbetar med homestyling, inredning och att skapa harmoni i hem och rum. Går ni i tankar att förändra ert hem men har svårt att få ihop helheten? Vill ni ha hjälp inför en kommande försäljning eller har ni helt enkelt kört fast och behöver lite hjälp på vägen för att få inredningen på plats?. Vi erbjuder rådgivning, tips och styling med allt från färgval, belysning, möbler och detaljer.

Alla har olika förutsättningar och vi skräddarsyr därför stylinguppdrag efter dina önskemål, oavsett om du vill att hjälp med varje liten detalj eller endast komplement trots en snäv budget.

Med erfarenhet från Visual Merchandising, varupresentation, varumärken och styling erbjuder vi även tjänster inom event- och butiksstyling samt företagsstyling. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder mer än nöjda, dessutom tycker vi det är viktigt att handla lokalt och främja lokalt företagande och småföretagandet längs kusten, så när du anlitar oss hjälper vi dig att hitta din stil, göra hållbara val, väva ihop helheten och skapa det där lilla extra. Med lager på 500kvm har vi möjlighet att hjälpa dig som kund med allt från en liten styling till att möblera en helt tom bostad.

Vi utgår från Lysekil men gör stylingjobb längs hela västkusten. När du anlitar oss för hjälp när du står inför en försäljning av bostad jobbar vi tight med dom fantastiska mäklarna på Strandvägen & deras fotograf för att optimera & lyfta er bostad på bästa möjliga sätt inför försäljning. Vi börjar alltid med en stylingkonsultation där vi besöker dig på plats & utifrån det får du en checklista anpassat för din bostad & utifrån det tar vi fram ett förslag som passar just dig & ditt hem.

Malin Algede
Det jag brinner mest för är att lyfta fram och förstärka det där fina som finns i varje hem.

Inredare,
Malin Algede

Det har alltid varit viktigt för mig att skapa en trygg plats i mitt hem, en sorts fristad där jag kan hämta inspiration och få utlopp för min kreativitet. Med små ting, såsom belysning, textilier och växter, kan man göra stora förändringar.

Det jag brinner mest för är att lyfta fram och förstärka det där fina som finns i varje hem.

Jag älskar inredning med historia och rotar gärna runt i secondhandbutiker, många av mina allra käraste vintage-fynd kommer från farmors vind där jag som liten kunde sitta i timmar.

Tidigt började jag arbeta inom serviceyrket och lärde mig att möten mellan människor är något av det mest givande som finns.

På Strandvägens har jag förmånen att möta alla härliga kunder på plats i vår inspirerande butik, men jag gör även privatkonsultationer där jag kan hjälpa dig med inredningen hemma i ditt hem. 

Jag bor i en villa i Stenungsund tillsammans med min man och våra två små döttrar. Jag trivs bäst på och i havet; åka båt, paddla sup, wakeboard, eller vinterbada — havet är platsen där jag samlar tankar och varvar ned.

Jag är utbildad inredare och har dom senaste sju åren arbetat med styling inför försäljning av bostäder. Inom mitt yrke har jag fått besöka hundratals charmiga och unika hem, det jag brinner mest för är att lyfta fram och förstärka det där fina som finns i varje hem.

På strandvägens vill jag ge dig en välkomnande och varm upplevelse och att en slags hemma-känsla ska infinna sig när du kliver in hos oss.