Referenser

Vad våra kunder tycker

Johan och Linda Andersson

Sandra som mäklare är idérik men samtidigt lyhörd för säljarens önskemål.

Vi tycker Sandra är kompetent och mycket engagerad. Med detta i kombination med teamet bakom som stylist och fotograf så tycker vi att vi fått något som de större etablerade mäklarföretagen inte kunnat leverera.

Maria Abrahamsson

Jag har både mött Sandra som köpare av fastighet och anlitat henne när vi sålt fastighet. I båda fallen upplevde jag en enorm trygghet och proffsighet i bemötande och genomförande.

Vi har genom åren både köpt och sålt flera fastigheter, men just hon levererade något utöver det vanliga. Jag skulle alla dagar i veckan anlita henne vid nästa tillfälle igen, och rekommenderar henne varmt!

Birger & Jette Gustafsson, villa i centrala Stenungsund

Amanda Settefelt har varit den bästa tänkbara mäklare för oss. Under hela processen har hon följt upp, varit tillgänglig och hennes agerande är både proffsigt och personligt.Vi känner stort förtroende för Amanda och alla hennes råd och rekommendationer har givit det bästa utfallet. Att Amanda dessutom verkar arbeta på samma sätt med köparna ger oss en trygg känsla med en affär där alla partner är nöjda. 

Hon kändes väl påläst, hade bra koll på marknaden och har öga för detaljer. Hennes noggrannhet stack ut ur mängden och fick mig att känna mig trygg som kund. Min lägenhet sålde hon därefter på direkten och gav mig ett slutpris jag var mer än nöjd med. Jag kände ett starkt förtroende för henne genom hela försäljningsprocessen och hon överträffade mina förväntningar.

Vi ger Amanda våra allra varmaste rekommendationer och tackar för en mycket god affär!

Birgitta Jerkeborg, Stenunge allé Stenungsund

Amanda är en mycket duktig, driven och professionell mäklare. Jag var i kontakt med andra mäklare innan men Amanda stack ut stort med sitt engagemang och sin positiva energi.

Hon kändes väl påläst, hade bra koll på marknaden och har öga för detaljer. Hennes noggrannhet stack ut ur mängden och fick mig att känna mig trygg som kund. Min lägenhet sålde hon därefter på direkten och gav mig ett slutpris jag var mer än nöjd med. Jag kände ett starkt förtroende för henne genom hela försäljningsprocessen och hon överträffade mina förväntningar.

För mig känns det självklart att jag kommer använda mig utav Amanda igen om jag skall sälja eller köpa ny bostad, och jag rekommenderar er varmt att göra detsamma!

Eric Karlsson, Nyborgsvägen Stenungsund

Jag har anlitat Amanda Settefelt som mäklare två gånger när jag har sålt mina bostäder, och jag har varit mycket nöjd båda gångerna! Hon har både uppfyllt mina förväntningar som mäklare och mina mål gällande slutpriset, och dessutom slagit prisrekord i båda bostadsrättsföreningarna jag sålt i!

Jag kommer garanterat att använda mig utav Amanda igen vid framtida bostadsaffärer. Hon är målinriktad, driven och flexibel och hon skulle aldrig ge sig fören din bostad är såld! En av lägenheterna jag sålde gick lite trögare att få iväg, men man märkte på Amanda att hon jobbade stenhårt för att nå vårt slutmål och behöll sitt leende på läpparna. Och med hennes vägledning och kunskap så nådde vi tillslut prisrekord igen.

Hon är väldigt lyhörd på vad man behöver hjälp med och vad man förväntar sig av hennes arbete, och fixar allt från styling till slutstädning plus att hon alltid tar sig tiden och besvarar frågor man har runt försäljningsprocessen. Hon fanns alltid tillgänglig för mig som kund och jag förstod på mina köpare att dom kände detsamma och var minst lika imponerade av hennes arbete som mig. Kändes väldigt roligt när köparna av min lägenhet berömde mitt val av mäklare!

Mia Roos, Strandnorum

Jag har anlitat Sandra Nordenstam som mäklare vid tre tillfällen, över tid, vid försäljning av mina fastigheter. Sandra har god rutin att guida genom hela husförsäljningen i allt från att ge tips och råd inför styling, är hjälpsam med de kontakter hon har som kan underlätta för mig som kund.

Hon är proffsig och vägledande genom hela processen. Jag har stort förtroende för Sandra då hon har mycket god erfarenhet inom alla områden, tekniskt, juridiskt och affärsmässigt kring husaffären. Hon håller ihop allt på ett professionellt, personligt och jordnära sätt.

Jag vill ge Sandra mina varmaste rekommendationer. Med henne får ni en trygg mäklare som guidar dig genom din husaffär med energi och stort engagemang.

Ann-Britt Sigerstam, Södra Anrås

Trotts en efterlängtad flytt så var steget att lämna vårt hem svindlande. Utöver allt jobb med att röja och städa fanns också aspekten att vårt hem skulle granskas och bedömas av främmande människor. Dessa skulle både risa och rosa det som vi skapat.

Så kom Sandra. Med en professionell guidning genom hela processen. Inte nog med att hon gestaltade glädje och entusiasm inför sitt uppdrag, hon lyssnade även in vår berättelse och bemötte varje frågeställning med ett självklart tålamod. Vad som än behövdes så fanns det där. Antingen så bistod hon själv med sitt kunnande och driv eller så aktiverades ett nätverk av samarbetspartners som Sandra byggt upp. Allt i respektfull anda.

Vi är så nöjda! Presentationen av vårt hus överträffade alla förväntningar. Att rekommendera Sandra är lätt och görs med glädje.

Agneta Hedner Lidén & Gunnar Lidén, Stenungeallé

Vi har haft glädjen och nyttan av att vid flera tillfällen använda oss av Sandra Nordenstams tjänster. Hon har sålt ett av våra tidigare hus, vi har köpt och sålt flera lägenheter där hon varit mäklare, och hon har alltid ställt upp med samma engagemang, skicklighet och serviceanda. Sandra är mycket kunnig och inger verkligen förtroende! Man känner att hon representerar både säljaren och köparen på ett bra sätt.

Vi kommer att använda hennes tjänster när vi behöver en bostadsmäklare och kan verkligen varmt rekommendera Sandra och hennes nya företag!