Referenser

Vad våra kunder tycker

Mia Roos, Strandnorum

Jag har anlitat Sandra Nordenstam som mäklare vid tre tillfällen, över tid, vid försäljning av mina fastigheter. Sandra har god rutin att guida genom hela husförsäljningen i allt från att ge tips och råd inför styling, är hjälpsam med de kontakter hon har som kan underlätta för mig som kund.

Hon är proffsig och vägledande genom hela processen. Jag har stort förtroende för Sandra då hon har mycket god erfarenhet inom alla områden, tekniskt, juridiskt och affärsmässigt kring husaffären. Hon håller ihop allt på ett professionellt, personligt och jordnära sätt.

Jag vill ge Sandra mina varmaste rekommendationer. Med henne får ni en trygg mäklare som guidar dig genom din husaffär med energi och stort engagemang.

Ann-Britt Sigerstam, Södra Anrås

Trotts en efterlängtad flytt så var steget att lämna vårt hem svindlande. Utöver allt jobb med att röja och städa fanns också aspekten att vårt hem skulle granskas och bedömas av främmande människor. Dessa skulle både risa och rosa det som vi skapat.

Så kom Sandra. Med en professionell guidning genom hela processen. Inte nog med att hon gestaltade glädje och entusiasm inför sitt uppdrag, hon lyssnade även in vår berättelse och bemötte varje frågeställning med ett självklart tålamod. Vad som än behövdes så fanns det där. Antingen så bistod hon själv med sitt kunnande och driv eller så aktiverades ett nätverk av samarbetspartners som Sandra byggt upp. Allt i respektfull anda.

Vi är så nöjda! Presentationen av vårt hus överträffade alla förväntningar. Att rekommendera Sandra är lätt och görs med glädje.

Agneta Hedner Lidén & Gunnar Lidén, Stenungeallé

Vi har haft glädjen och nyttan av att vid flera tillfällen använda oss av Sandra Nordenstams tjänster. Hon har sålt ett av våra tidigare hus, vi har köpt och sålt flera lägenheter där hon varit mäklare, och hon har alltid ställt upp med samma engagemang, skicklighet och serviceanda. Sandra är mycket kunnig och inger verkligen förtroende! Man känner att hon representerar både säljaren och köparen på ett bra sätt.

Vi kommer att använda hennes tjänster när vi behöver en bostadsmäklare och kan verkligen varmt rekommendera Sandra och hennes nya företag!