Nyproduktion

Kvarteret Vinga på Mossholmen

Bästa läget för dig som älskar havet och båtlivet! Bo på idylliska Mossholmen, inbäddad mellan Bleket och Klädesholmen i yttersta havsbandet.

Bo i yttersta
havsbandet
på Tjörn

Om du älskar havsmiljön, båtlivet och naturen är det här en perfekt plats att bo på.

Mellan Klädesholmen och Bleket ligger idylliska Mossholmen och Kvarteret Vinga. Här lever du mitt i naturen och kan uppleva havet under årstidernas alla skiftningar från första parkett, med vidunderlig utsikt över Västerhavet.

Nära till service året runt. Livsmedelsbutik och restauranger finns på Klädesholmen inom gångavstånd. Med cykel eller bil tar du dig snabbt till Skärhamn och Rönnäng som har fler butiker och service av olika slag. Till Myggenäs och Stenungsund tar det 20-30 minuter med bil. Vill du hellre ta bussen finns en hållplats vid infarten till Mossholmen.

Vi på Strandvägens Mäkleri har fått äran att exklusivt förmedla dessa ca 50 bostadsrätter för Peab. Vi är just nu i tidigt skede och kommer att uppdatera den här sidan löpande. En tidig intresseanmälan ger fördel när bostäderna ska fördelas, men du förbinder dig naturligtvis inte till något.

Intresseanmälan görs direkt hos Peab, och innebär också att du ställs i kö.

Du är välkommen att höra av dig till Sandra eller Amanda om du har några funderingar!